2013-08-08 15:46:43• hírek • (x)

Kerttervezés, kertépítés a Horváth Kertészetben!

A Horváth Kertészetet 1923-ban alapította a jelenlegi tulajdonos nagyapja Nagykállóban. A régióban nagy népszerűségnek örvendő kertészet jelenleg is családi vállalkozásként működik, amely mára 2 megyében 5 kertészeti árudát illetve virágboltot üzemeltet.

A kertészet központja Nagykállóban található, amely Kelet-Magyarország legnagyobb árudájával büszkélkedhet. Itt termesztik  a kiváló minőségű örökzöldeket, díszcserjéket, díszfákat, évelőket. A gazdag választékot színesítik a mutatós, formára nyírt örökzöldek, a folyton virágzó mediterrán növények, az illat- és fűszernövények, a tavi és tóparti növények és egyéb növényritkaságok.

A kertbarátok számára igazi Mekka a Horváth Kertészet, hiszen itt megtalálhatják a sziklakertbe való törpe miniatűröktől a parkokba illő  5-6 méteres óriásokig valamennyi méretű növényt. A gyümölcs és zöldségeskert hívei sem fognak csalódni a kertészet kínálatában! Már most bőven termő konténeres alma-, barack-, diófákat és zamatos piros málnákkal teli bokrokat vásárolhatnak. És ami nagyon fontos: a kertészetben vásárolt növényeket kívánság szerint házhoz is szállítják.

Segítségre lenne szüksége új kertjének kialakításában, vagy meglévő kertjének átalakításában?

Elképzelt kertjéről részletes növénykiültetési, majd látványtervet készítenek, melyben nyomon követheti, hogy az idő előrehaladtával, a növényzet milyen formát vesz majd fel? Diplomás kerttervezőjük megtervezi Önnek álmai kertjét.

Kertjének elkészítésében is állnak rendelkezésére. Szakképzett munkatársaikkal a következőket vállalják:

- Új kertek kialakítása
- Meglévő kertjének átalakítása
- Kézi földmunkák
- Sziklakertek építése
- Füvesítés
- Gyepszőnyeg terítés
- Növények áttelepítése
- Egyéni igényeinek megvalósítása

A Horváth Kertészetben megtalálható a kertépítés valamennyi kelléke, a speciális tápanyagok, virágföldek, szerszámok, de hatalmas a választék kültéri és szobai dekorációkból is, hogy a vásárló kellemes környezetben élhesse mindennapjait.

További információkat, képeket és megvalósult terveket megtekinthetik a cég hivatalos honlapján a www.horvathkerteszet.hu illetve közösségi oldalukon a www.facebook.com/pages/Horváth-Kertészeti-Árudák címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: